2018_10_10_tk_ventuno_0241_020

Grand Residence 21 kivijalka heräsi eloon

21.11.2018

Grand Residence 21 kivijalka heräsi eloon

Ventuno toi modernit italialaiset maut Helsinkiin 

 

”Suunnittelimme pitkään tyylikästä ja kansainväliset kriteerit täyttävää italialaista ravintolaa”, BW Restaurants Oy:n ravintoloitsija Matti Wikberg kertoo. Syyskuussa Grand Residence 21 –kivijalkaan avattu Ventuno on monivuotisen unelman täyttymys.

 

Ventunon keittiöstä vastaa tuttuun tapaan Tomi Björck, BW-ravintoloiden taiteellinen johtaja. ”Haimme ideoita Italian eri maakunnista, mutta myös urbaaneista metropoleista San Franciscosta Lontooseen ja Roomaan. Italian perinteisiä makuja tulkitsemme omalla modernilla otteella, autenttisuutta ja alkuperää kunnioittaen. Tuoreet raaka-aineet saamme kotimaisilta luottotoimittajilta. Italiasta tilaamme muun muassa leikkeleet sekä öljyt. Tuorepastat teemme alusta loppuun itse joka aamu. Oman arominsa Ventunon makumaailmaan antaa napolilainen puu-uuni. Puolivalmisteita emme käytä. Se on ollut johtavana ideana kaikissa BW-ravintoloissa, ja on sitä edelleen.”, Tomi Björck linjaa.

2018_10_10_tk_ventuno_0108_010

 

Ventunon rakkaudella rakennettu viinilista pullistelee italialaisten viinialueiden parhaimmistoa, tuttuja sekä tuntemattomia tuottajia, joita kaikkia yhdistää vankka laatutietoisuus.

 

Osterian yhteydessä palveleva Caffé avautuu arkisin sekä lauantaisin jo aamiaiselle, ja kahvin seuraksi sieltä saa italialaisia täytettyjä leipiä, sekä muita itse leivottuja suolaisia ja makeita leivonnaisia.

 

Täyden palvelun talona Ventuno on arkisin sekä lauantaisin auki aamuvarhaisesta myöhäiseen iltaan aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Sunnuntaisin osteria avaa ovensa puolilta päivin lounaalle ja herkuttelua voi jatkaa aina illan tunteihin saakka.

 

Kuvat: BW Restaurants Oy

Lue myös

Grand Residence 21

Grand Residence Development


Yritys