kattomaalaus_1

Uusi ja vanha, mennyt ja tuleva luovat yhdessä ainutlaatuista uutta

14.11.2017

Uusi ja vanha, mennyt ja tuleva luovat yhdessä ainutlaatuista uutta

Kulissien takana tehtävä työ näkyy upeassa lopputuloksessa: Grand Residence 21 on uuden, korkeatasoisen kaupunkiasumisen ja aikojen yli kestävän käsityötaidon upea näyttämö.

GR21 postaus elokuu6

 

Historiansa aikana Grand Residence 21 on toiminut lukuisten taitavien suunnittelijoiden ja käsityöläisten taidonnäytteiden kohteena. Julkisivun ornamentit ja porraskäytävien freskot, huoneistojen kattomaalaukset, kipsikoristeet ja uunit – kaikki yksityiskohdat heijastavat hienostuneen suunnittelun ja ajan saattoa kestävän kädenjäljen merkitystä ja arvoa.

 

Grand Residence 21 –kehityshankkeen kulisseissa on tehnyt töitä joukko maan parhaita osaajia niin arkkitehti- ja sisustussuunnittelun kuin käsityötaidon ja entisöinnin saralta. Vanhat tapettikuosit saavat uuden elämän, kun niiden pohjalta tehdään uusia tapetteja. Kattomaalauksia kaivetaan esiin maalikerrosten alta, jotta saleihin voidaan asukkaan niin halutessa toteuttaa vanhan mallin mukaiset kattomaalaukset. Vanhat kaakeliuunit kunnostetaan käyttökuntoon. Alkuperäiset ovet saavat uuden pinnan, eikä aitoa kädenjälkeä niistä hävitetä.

 

Samanaikaisesti suunnittelussa huomioidaan ajan virta, ja ajanmukainen design ja uudet tuulet otetaan osaksi mm. huoneistojen kiintokalusteiden ja muiden sisustusratkaisuiden sisältöä. Talon tarinaa kuljetetaan näin tyylikkäästi ja hallitusti eteenpäin.

Lue myös

Grand Residence 21

Grand Residence Development


Yritys