Talon viiri
on nostettu.

Grand Residence 21 on nostanut kaupunkiasumisen Helsingissä kokonaan uudelle, ennen näkemättömälle tasolle. Yli 5000 m2 ylellistä asuintilaa yhdistyy ainutlaatuisiin, kansainvälisen tason asumispalveluihin – huippulaatu ja tyyli kohtaavat nyt asumisen kaikissa ulottuvuuksissa: tilasuunnittelussa, asumispalveluissa ja mukavuuksissa.

Ainutlaatuinen kulttuuriperintö.

Grand Residence 21 syttyi eloon talon tarinaa ja tyyliä vaalien ja sen ainutkertaista historiaa kunnioittaen; hienostunut design, taitava käsityö ja tinkimätön viimeistely luovat nyt puitteet ainutkertaiselle, tyylikkäälle kaupunkiasumiselle täysin vertaansa vailla olevassa ympäristössä. Uudelleen käyttöön kunnostetut takat ja kaakeliuunit, kipsimestareiden viehättävä kädenjälki ja maalarimestareiden esiin loihtimat kattomaalaukset kirjoittavat uutta, kaunista lukua talon upeaan tarinaan.

Arjen luksusta.

Grand Residence 21 tarjoaa asukkailleen tarkoin räätälöidyt, taloyhtiön asukkaille tarkoitetut asumispalvelut, jotka nostavat kaupunkiasumisen mukavuuden Helsingissä ennen näkemättömälle tasolle. GR21 Concierge Service avaa sujuvan mahdollisuuden helpottaa ja muokata arjen kulkua tai täydentää ja maustaa juhlatilanteita.

Talossa tarjolla oleva palvelupaletti – automatisoidusta, lämmitetystä pysäköintijärjestelmästä tehokkaaseen siivoukseen ja taloudenhoitopalveluihin; catering-tarjoiluista Grand Residence 21 -klubitoimintoihin – luo viimeisen silauksen kaupungin upeimman kiinteistön uuteen elämään.

Elämisen tahti ja tarpeet vaihtelevat – tämän vuoksi GR21 Concierge Service -palveluiden käyttö on suunniteltu täysin vapaaksi. Palvelut eivät rasita yhtiövastiketta, ja niiden käytön voi suunnitella joustavasti kunkin elämäntilanteen mukaan.