Husets vimpel
är uppe.

Välkommen till det nyrenoverade Grand Residence 21. Ett helt nytt koncept, unikt i sitt slag för alla som söker finess och elegans i boendet. Här, i ett av Helsingfors äldsta och mest prestigefyllda fastigheter, har skapats ett modernt, sofistikerat ”city-living” av högsta internationella klass.

Sprunget ur det gamla.

Vår vision var att skapa ett palats i nya tidens anda, med respekt för byggnadens historiska och kulturella arv. Mitt i stan, med bästa läge, förvandlades mer än 5000m2 till exklusiva våningar med samtidens krav på smakfull, genomtänkt design, snygga material, skickligt hantverk och kompromisslös kvalitet och service. Med varsam hand renoverade vi vackra eldstäder, klassiska ornament och fresker. Till detta kom våra arkitekter och inredare med nya idéer och koncept-lösningar för att erbjuda ett bekvämt, optimalt boende anpassat för modern livsstil.

Att bo med guldkant på vardagen.

Med Grand Residences priviligerade inhouse-service, har nivån ännu höjts och ett helt nytt livsstilsboende för den medvetna storstadsbon har skapats. Här erbjuds ett noggrant urval av service och tjänster som alla skräddarsytts för att förenkla och förgylla vardagen. Allt från uppvärmt, automatiserat garage i bottenvåningen till städ- och tvättjänster, från catering för vardag och fest till olika medlemsförmåner i GR21 Residents’ Club.

Våra samtliga inhouse-tjänster väljs fritt efter var och ens behov och önskemål. De påverkar inte den vanliga månadshyran, men finns alltid till hands.