Välj din stil.
Skapa ditt hem.

Välkommen till Grand Residence 21. Ett helt nytt koncept, unikt i sitt slag för dig som söker finess och elegans i ditt boende. Här, i ett av Helsingfors äldsta och mest prestigefyllda fastigheter, skapar vi ett modernt, sofistikerat ”city-living” av högsta internationella klass.

Sprunget ur det gamla.

Vår vision är att skapa ett palats i nya tidens anda, med respekt för byggnadens historiska och kulturella arv. Mitt i stan, med bästa läge, förvandlas mer än 5000m2 till exklusiva våningar med samtidens krav på smakfull, genomtänkt design, snygga material, skickligt hantverk och kompromisslös kvalitet och service. Med varsam hand renoverar vi vackra eldstäder, klassiska ornament och fresker. Till detta kommer våra arkitekter och inredare med nya idéer och koncept-lösningar för att erbjuda ett bekvämt, optimalt boende anpassat för dig och din livsstil.

Att bo med guldkant på vardagen.

Med Grand Residences priviligerade inhouse-service, höjer vi nivån och skapar ett helt nytt livsstilsboende för den medvetna storstadsbon. Här erbjuds ett noggrant urval av service och tjänster som alla skräddarsytts för att förenkla och förgylla din vardag. Allt från uppvärmt, automatiserat garage i bottenvåningen till städ- och tvättjänster, från catering för vardag och fest till olika medlemsförmåner i GR21 Residents’ Club.

Våra samtliga inhouse-tjänster väljer du fritt efter dina behov och önskemål. De påverkar inte din vanliga månadshyra, men finns alltid till hands när du så önskar.