photo: Andrew Taylor Photography

Helsingfors hetaste krögarpar skapar nytt koncept i Grand Residence

5.4.2017

Helsingfors hetaste krögarpar skapar nytt koncept i Grand Residence

Ägarna till Helsingfors framgångsrika BW Restaurants Ab, Matti Wikberg and Tomi Björck, har fått smak för Grand Residence stilfulla miljö och vill här skapa ett nytt, unikt restaurangkoncept för Helsingfors. Hela entréplanet kommer att byggas om och bli arena för ett exklusivt utbud av barer, deli och restaurang.

BW interior

”Den vackra och fascinerande miljön som Grand Residence erbjuder passar vårt koncept perfekt.” säger Matti Wikberg, delägare av BW Restaurants Ab.“En storslagen plats att mötas på för dygnets alla små pauser; en god frukost i delin, en affärslunch eller finmiddag i restaurangen. Självklart kommer här också att finnas barer, bland annat en exklusiv cocktailbar.”

 

BW Restaurants Ab är helägt av Matti och Tomi och innefattar restaurangerna Farang, Gaijin, Boulevard Social och Bronda. Innan de drar igång sitt nya projekt i Grand Residence, lanserar de i vår Levain på Vävaregatan som är en spännande kombination av bageri, cafe och restaurang. I Stockholm är BW Restaurants delägare till restaurangerna Farang Stockholm och JimLim.

 

Photo, Tomi Björck : Andrew Taylor Photography

Läs också

Grand Residence 21

Grand Residence Development


Företaget